Oplevering kantoor met magazijn voor itsme op bedrijventerrein Noorderpoort Venlo

Het nieuwe kantoorpand met magazijn voor itsme (totaal ca. 1500 m2 BVO) van ES Elektro en Hoogland-Mennens op kantoren- en bedrijvenpark Noorderpoort te Venlo is 10 april jl. opgeleverd.

 
Het gebouw heeft een moderne uitstraling in de bedrijfskleuren wit en blauw van ES Elektro en Hoogland-Mennens. De binnenafwerking is hoogwaardig en voorzien van diverse moderne technologie.
Het project is turnkey ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. te Venlo en is gerealiseerd door Remco Ruimtebouw B.V. te Eindhoven. De bouw is zeer voorspoedig verlopen sinds de bouwstart eind september 2012.
 
ES Elektro is de grootste zelfstandige elektrotechnische distributeur van Nederland en marktleider in de toelevering van elektrotechnische componenten en bijbehorende diensten aan industriële eindgebruikers, machinebouwers en technische installateurs. Hoogland-Mennens richt zich op werkplaatsinrichting, professionele keuringen, persoonlijke bescherming en logistiek. ES Elektro en Hoogland-Mennens behoren tot de internationale bedrijvengroep itsme welke vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Roemenië heeft. Het hoofdkantoor van itsme is gevestigd in Raamsdonkveer.
 
Kantoren- en bedrijvenpark Noorderpoort is totaal ca. 13.000 m2 groot en is nagenoeg geheel ontwikkeld en gerealiseerd door Janssen de Jong.
Op dit terrein wordt parkmanagement gevoerd namens Stichting Noorderpoort waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft voor de toekomst en bedrijven zich hier graag vestigen. Momenteel is er nog slechts een perceel bouwgrond uitgeefbaar.


<< Naar nieuwsoverzicht
Venlo Noorderpoort - itsme