Opening infocentrum de Groene Tuinen druk bezocht!

Afgelopen vrijdag 12 april is het Verkoop & Informatie van de nieuwe wijk ‘de Groene tuinen’ officieel geopend.  De opening trok ruim 100 geïnteresseerden uit Driebergen en omgeving.

De officiële opening gebeurde door Wethouder Tim Verhoef en de heer Rits Verkerk, directeur van Janssen de Jong Projectontwikkeling, welke symbolisch de deur tot het infocentrum openende. Hierna konden geïnteresseerde het Verkoop & Informatie centrum bewonderen en brochures van de Hofwoningen en Vrije kavels in ontvangst nemen.

De Groene Tuinen wordt een prachtig woongebied met alle ruimte om te genieten van het leven. Hier kunnen kinderen vrij spelen. In hun eigen hofje, op de grasvelden of in de natuurlijk aangelegde speelgebieden. Op allerlei manieren zijn de groene omgevingskwaliteiten in het plan doorgetrokken. In totaal komen hier 250 nieuwe woningen.

De Groene tuinen is een duurzaam project. Zowel de woningen als de wijk kennen een reeks van ‘groene’ maartegelen, varieerend van openbare led-verlichting, oplaadpunten voor elektische auto’s tot sedemdaken en zonnepanelen.
 
Voor meer informatie over de wijk en de woningen kunt u terecht in het verkoop en informatiecentrum. Deze is op woensdag en vrijdag open van 14.00 tot 17.00 en elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00. of kijk op www.degroenetuinen.nl


<< Naar nieuwsoverzicht
Opening infocenter Groene TuinenOpening infocenter Groene TuinenOpening infocenter Groene TuinenOpening infocenter Groene TuinenOpening infocenter Groene TuinenOpening infocenter Groene TuinenOpening infocenter Groene Tuinen