Hoogste punt bereikt voor vijf huurwoningen Loovehof in Someren

Op 22 april jl. is het hoogste punt bereikt van de bouw van de vijf huurwoningen van het nieuwbouwproject Loovehof in Someren. Ter gelegenheid hiervan werden de bouwvakkers van Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. uit Venlo door Woningbouwvereniging Bergopwaarts in het zonnetje gezet. De oplevering van de woningen staat gepland medio zomer 2013.
 
De vijf tussenwoningen in de nieuwe woonwijk Loovehof (omgeving Loovebaan/Beusakker/ Sparrestraat) worden in de sociale huursector op de markt gebracht.
 
De woningen beschikken over een woonkamer en keuken op de begane grond,drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een zolder welke bereikbaar is via een vaste trap. De inhoud van de woning is ongeveer 380m3. De tuin is bereikbaar via een achterpad.
 
De vijf woningen zijn inmiddels aangeboden voor verhuur in het woningaanbod van Bergopwaarts. Momenteel vinden de gesprekken plaats met de kandidaten.
 
Nieuwbouwproject Loovehof
Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. heeft in samenwerking met de gemeente Someren het nieuwbouwplan Loovehof ontwikkeld. Een pittoresk en kleinschalig plan in een dorpse opzet aan de rand van het dorp Someren, nabij de Loovebaan met directe toegang via de Sparrestraat en Beusakker. De dorpse opzet wordt benadrukt door het toepassen van een traditionele architectuur en de variatie in woningtypes waardoor een divers en gevarieerd straatbeeld ontstaat. Daarnaast is volop de ruimte gegeven aan groen, met een gezellige grasweide als groen hart.
Verdeeld over twee fasen worden er in totaal 36 woningen ontwikkeld, waarvan 20 woningen in fase 1 en 16 woningen in fase 2. Het plan omvat tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en patiowoningen in verschillende prijsklassen.
 
In september 2012 sloot Bergopwaarts een koop-/aannemingsovereenkomst met Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. uit Son en Breugel en Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. uit Venlo voor de bouw van vijf tussenwoningen van het nieuwbouwproject Loovehof in Someren. Woningbouwvereniging Bergopwaarts zet haar eerste stappen op de woningmarkt in Someren.
 
 
WoningbouwverenigingBergopwaarts
Woningbouwvereniging Bergopwaarts is een maatschappelijke vastgoedonderneming die zich, naast het beheren van zon 4.700 woningen, richt op het ontwikkelen en realiseren van nieuwe woningen en diensten in de regio Asten,Deurne, Helmond, Gemert, Laarbeek en Someren.Wij helpen onze klanten bij het realiseren van hun woonwensen en het creëren van een eigen thuis in een prettige en leefbare wijk.


<< Naar nieuwsoverzicht
Someren, hoogste punt