Starterscafé 30 september aanstaand

Bezoek het Starterscafé op maandag 30 september aanstaande van 19.00 uur tot 21.30 uur bij DOK6 in Panningen. Wil je een huis kopen? Kom dan langs voor informatie en een eerste kennismaking tijdens dit gratis inloopmoment!

Bij het kopen van een huis komt veel kijken, veel meer dan de meeste mensen denken. En dan zijn het ook nog eens lastige onderwerpen. Heeft de gemeente een starterslening? En zo ja, kom ik voor de starterslening van de gemeente in aanmerking? En welke starterswoningen zijn er in Peel en Maas eigenlijk?

Tijdens deze bijeenkomst worden starters geïnformeerd over allerhande zaken die komen kijken bij het kopen van een eerste huis. Daarnaast krijgen ze de gelegenheid te praten met onafhankelijke deskundigen zoals een makelaar, een hypotheekadviseur, een notaris en een adviseur van de gemeente.

Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens het startersevenement in een ongedwongen sfeer één op één praten met deskundigen. Dit kan lekker ontspannen, onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Je kunt de deskundigen vragen stellen. Zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven over hoe je wellicht meer kunt lenen via bijvoorbeeld een starterslening. Alle deskundigen die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning zijn aanwezig.

Wil jij je eerste huis kopen? Kom dan 30 september van 19.00 uur tot 21.30 uur naar dit gratis inloopmoment! Aanmelden kan hier. Aanmelden is niet verplicht, maar helpt ons wel om dit Starterscafé voldoende te bemannen en goed te organiseren.

DOK6 bevindt zich op het Raadhuisplein 6 in Panningen.<< Naar nieuwsoverzicht
Starterscafe Panningen