Janssen de Jong Bouw genomineerd

Met hun innovatieve concept 'Warmtewinmuur' is Janssen de Jong Bouw uit Deventer genomineerd voor de Vastgoedprijs Twente 2013. De Warmtewinmuur is een flexibel en duurzaam verwarmingssysteem waarmee particulieren en bedrijven enorm besparen op energiekosten.

De basis van dit innovatieve concept van Janssen de Jong Bouw vormen de buitenmuur van het gebouw en een warmtepomp. De muur vangt warmte van de zon en de omgeving op en levert die af aan de warmtepomp, die de bron is van een aangenaam binnenklimaat. De binnentemperatuur is naar eigen voorkeur aan te passen met vloerverwarming. 

"Esthetisch, geruisloos en met een hoog rendement: de Warmtewinmuur is een uniek verwarmingsconcept dat optimaal gebruik maakt van beschikbare omgevingswarmte en zo bijdraagt aan een duurzame en comfortabele leefomgeving."Dr. ir. W.H. van der Spoel - Adviseur onderzoeksbureau Landstra / docent TU Delft

18 september wordt de winnaar bekend gemaakt en de Vastgoedprijs Twente uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst. Dan wordt ook de Vastgoedrapportage Twente gepresenteerd. Vorig jaar won het bedrijf Som= uit Oldenzaal de prijs voor de ontwikkeling van de Gelderman fabriek.

Bron: De Ondernemer<< Naar nieuwsoverzicht
WarmteWinmuur Janssen de Jong