Start bouw aan de Drapeniersgilde Hasselt

In nieuwbouwwijk Hasselt Om de Weede ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling 10 twee-onder-één-kappers met garage. De verkoop is een paar maanden geleden opgestart en de belangstelling voor het project is goed, aldus Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars

Het eerste koopcontract is inmiddels getekend en de bouw zal dit jaar nog aanvangen. DE woningen worden gebouwd door bouwbedrijf Heutink. Jordi en Aniek (links foto) zijn verheugd met hun keuze. “Een mooie ruime woning op een prachtige plek in Hasselt”

“Het is goed te merken dat de vakantieperiode voorbij is. De afgelopen maand zijn er veel brochures voor dit project aangevraagd”, aldus Bonthuis Vaartjes Makelaars. Er is keuze uit twee woningtypen. Type A is uitgevoerd met een dwarskap en een eigentijds ontwerp voorzien van fraaie details, waaronder keimwerkvlakken in de gevels, en veel kozijnen wat zorgt voor veel daglicht in de diverse vertrekken. Type B is uitgevoerd met een langskap en eveneens mooi en functioneel ontworpen. De woningen vragen weinig energie en onderhoud, dankzij onder meer uitstekende isolatie en onderhoudsvriendelijke materialen.

Starterswoningen
Binnenkort wordt ook gestart met de verkoop van aantrekkelijk geprijsde nieuwbouw starterwoningen aan de Katoenweversgilde in Hasselt. Een project van bouwbedrijf vd Steeg uit Genemuiden. Het gaat om traditioneel gebouwde woningen in een prijsklasse van circa €160.000 vrij op naam. Met de lage hypotheekrente en de mogelijkheid van een starterleningen een mooie kans voor kopers, aldus Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Bron: Genemuiden-Actueel<< Naar nieuwsoverzicht
Eerste koopcontract getekend