Start bouw - de Groene tuinen

Op 7 oktober heeft de officiële start bouw van het project de Groene tuinen in Driebergen plaatsgevonden. In het bijzijn van diverse kopers en genodigden is door Wethouder Tim Verhoef van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug het startsein voor de bouw gegeven. Hierna heeft iedereen onder het genot van een hapje en een drankje nog kunnen genieten van het lekkere weer die dag.

Op 12 april van dit jaar is het verkoop- en informatiecentrum op locatie geopend. Dit was tevens het begin van de verkoop van de eerste woningen van het type Hofwoningen. Nu zes maanden later wordt door Janssen de Jong Bouw Hengelo gestart met de bouw van 108 Hofwoningen en 32 Appartementen. Deels worden de woningen en appartementen turn-key opgeleverd aan Heuvelrug Wonen, partner in dit project.
 
Later dit jaar worden tevens de woningen van het type Kijkers in het groen en de Vakwerkwoningen in verkoop gebracht. Ook hier is het animo groot voor en zijn al enkele opties verstrekt aan geïnteresseerden voor deze woningtypes.


<< Naar nieuwsoverzicht
Groene Tuinen start bouwGroene Tuinen start bouw