De ‘Dörper Tore’ in Helden wordt gesloopt!

Eindelijk is het zover, de ‘Dörper Tore’ in Helden wordt gesloopt! De afgelopen weken zijn de  voormalige opstallen van de Boerenbond gelegen aan de Molenstraat in Helden gesloopt. Dinsdag 19 november a.s. rond 9:30u wordt er gestart met de sloop van de toren!
Als de sloop gereed is komt hiervoor in de plaats een nieuw woongebied met 42 grondgebonden woningen, bestaande uit 8 starterswoningen, 14 patiobungalows en 20 twee-onder-één-kapwoningen. 

Nieuwbouwplan ‘Dörper Tore’ te Helden
Het nieuwbouwplan ‘Dörper Tore’ is gelegen aan de Molenstraat te Helden.
Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt en realiseert in totaal 42 koopwoningen. Er is voor ieder wat wils, zoals comfortabele ééngezinswoningen, karakteristieke  twee-onder-één-kapwoningen en comfortabele patiobungalows (slaap- en badkamer op de begane grond). Op korte termijn komt Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. met nieuwe verkoopimpulsen voor deze woningen!
 
Verkoop, ontwikkeling en bouw
De verkoop van de woningen geschiedt door makelaarskantoor Intermakelaars te Panningen, tel.  077 306 71 00 en Bouten Makelaardij te Panningen, tel. 077 306 22 32.
Het project is ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en de woningen worden gebouwd door Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. te Venlo.
Voor meer betrekking tot dit sfeervolle nieuwbouwplan zie ook: www.plandorpertore.nl


<< Naar nieuwsoverzicht
Helden sloop Dörper Tore