Viering hoogste punt Kuukven II Baarlo

Donderdag 28 november jl. werd door wethouder P. Sanders van gemeente Peel en Maas de officiële handeling gevierd ten behoeve van het bereiken van het hoogste punt van de bouw van de eerste 5 woningen van plan Kuukven II te Baarlo.

Als dank voor de prettige samenwerking met gemeente Peel en Maas is er namens Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. een cheque overhandigd aan de heer Piet van der Haas (zie foto) van Stichting Volksfeesten Baarlo, die  middels haar kalender en de volksfeesten al vele jaren een belangrijke bijdrage levert aan de sociale structuur in Baarlo.
 
Begin oktober jl. is gestart met de bouw van de eerste 5 woningen van het nieuwbouwplan bestaande uit 24 hoevewoningen in plan Kuukven II te Baarlo. Bij dit plan wordt voor het eerst gebouwd middels het TOPLAN bouwsysteem. Het voordeel van dit bouwsysteem is dat er zeer snel gebouwd kan worden. Inmiddels, nog maar zo’n twee maanden verder, is het casco gereed en zijn de pannen al gelegd. Naar verwachting worden deze 5 woningen begin 2014 bouwkundig opgeleverd!
Middels de bouw van deze 5 woningen is een begin gemaakt aan de realisatie van plan Kuukven fase II, in vervolg op fase I welke inmiddels al enkele jaren gereed en bewoond is. Een sfeervol plan aan de rand van Baarlo. Van de in aanbouw zijnde woningen zijn er nog slechts 2 beschikbaar.
De woningen zijn ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. te Venlo en worden gebouwd door Janssen de Jong Bouw Zuid B.V.
 
De verkoop geschiedt door makelaarskantoor Sannen en De WoonlinQ. Voor meer informatie over dit plan zie www.kuukvenbaarlo.nl
 
Voor meer informatie over het TOPLAN bouwsysteem zie www.toplanwoning.nl


<< Naar nieuwsoverzicht
Baarlo Kuukven II