Start bouw Villament Tilburg

Op 6 maart was de feestelijke start van de bouw van Villament in Groeseind. Het 10 verdiepingen hoge Villament wordt de eyecatcher van het nieuwe Groeseind en bestaat uit 64 appartementen, 5 loftwoningen en een commerciële ruimte. Het complex ligt pal aan het Sint Pieterspark.

 Wethouder Berend de Vries gaf samen met de kopers het officiële startschot  met de woorden:  "We zijn blij dat WonenBreburg en Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben besloten om te starten met de bouw van Villament. Hiermee zetten we een belangrijke stap richting de afronding van de herstructurering van Groeseind."

Directeur Aline Zwierstra van Wonenbreburg voegt er de belangrijke pluspunten van Villament aan toe, zoals de diversiteit aan appartementen en de goede prijs-/kwaliteitverhouding, kortom voor eenieder wat wils. Hiermee bieden we in de wijk een flinke mix van woningen aan, waarmee we kunnen inspelen op vele individuele behoeften.  Dat maakt Groeseind als wijk compleet.

 Op dit moment  zijn er nog appartementen te koop,  van comfortabele startersappartementen tot luxe penthouses op de bovenste verdieping. De prijzen zijn vanaf € 92.500,-* tot € 325.000,-. De komende tijd worden er diverse open huizen georganiseerd, deze worden op de website van Groeseind aangekondigd.

 

Villament betreft een ontwikkeling van Wonenbreburg in combinatie met Janssen de Jong Projectontwikkeling. De bouw wordt gerealiseerd door Janssen de Jong Bouw uit Venlo.

*obv duokoopregeling

In het nieuwe Groeseind wordt gebouwd voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis. Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht wordt besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen áchter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen. Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen én dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen: wonen in Groeseind betekent Thuis zijn in de Stad.<< Naar nieuwsoverzicht
Villament TilburgVillament Tilburg