Verkoop woningen Geerpark start binnenkort

De ontwikkeling van de eerste fase van de nieuwe duurzame wijk in Vlijmen is geregeld. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu terecht op de website www.geerpark.nl. De betrokkenen rekenen op veel belangstelling voor de woningen. De nieuwe website onderstreept het vertrouwen dat de gemeente Heusden, Woonveste en de betrokken ontwikkelaars hebben in het plan.

Janssen de Jong Projectonwikkeling ontwikkelt 15 koopwoningen aan de Priemsteeg. Kopers kunnen kiezen uit rij-, hoek- en twee-onder-een-kapwoningen in diverse stijlen en prijsklassen.  Binnenkort komt er meer informatie over de bijeenkomst start verkoop op 17 mei 2014.

Duurzame wijk
Geerpark, waar in totaal zo’n 800 woningen komen, is door het Rijk bestempeld als een van de 19 Excellente Gebieden in ons land. Dit zijn innovatieve nieuwbouwprojecten met zeer energiezuinige woningen. Hierdoor hebben bewoners naar verhouding lage energiekosten. Maar dat niet alleen. Geerpark wordt ook een groene wijk, met relatief weinig bebouwing, een royaal park in het midden en een fraaie waterslinger. “De architectuur is smaakvol en materialen zijn duurzaam”, zegt Daniël Duijvestijn van Woonveste. “Samen met de gemeente Heusden ontwikkelen wij een wijk die staat voor plezierig wonen, ook op de lange termijn.”

Vertrouwen
De ontwikkelaars, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans, die invulling geven aan de eerste fase van Geerpark, zijn trots op hun betrokkenheid. “In Geerpark kunnen we een stap verder gaan op het gebied van energie en duurzaamheid”, aldus René Beks, directeur ontwikkeling bij Hendriks Coppelmans. “Wat hier neergezet wordt, is vernieuwend. Daar hebben wij vertrouwen in en daarom investeren we in dit plan.” Ook Joost Engelkes, regiomanager van Janssen de Jong Projectontwikkeling, is enthousiast: “Het is een prachtig plan: landelijk, nabij stedelijke voorzieningen, energiezuinig en nog betaalbaar ook. Ik verwacht dat het veel mensen aanspreekt. Ook de starter die aan het begin van zijn wooncarrière staat.”

Bouw gestart
Intussen wordt er al gebouwd in Geerpark. Direct achter rijksmonument Mommersteeg, aan de Wolput, zijn 36 huurappartementen van Woonveste in aanbouw. Binnenkort start hier ook de bouw van 19 grondgebonden huurwoningen. “Door de zachte winter zijn de appartementen mogelijk al eind dit jaar gereed”, vertelt Daniël Duijvestijn. “Het mooie is dat de eerste fase van Geerpark daardoor heel snel ‘af’ is. Dit blijft geen jarenlange bouwput. Alle woningen in deze eerste fase grenzen aan bebouwd gebied. Hierdoor is ook de bereikbaarheid voor verkeer direct goed.”

Meer weten of interesse in de mogelijkheden in Geerpark? Kijk op www.geerpark.nl. Deze nieuwe website bevat actuele informatie over het gebied en binnenkort ook het complete woningaanbod. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je op de website in als geïnteresseerde.

 



<< Naar nieuwsoverzicht
Vlijmen Geerpark