Eerste kijkersdag De Groene Tuinen

Gewapend met maatrollen, fototoestellen, kladblokken en potloden konden de toekomstige bewoners van de eengezinswoningen in de Groene Tuinen voor het eerst een kijkje nemen op de bouwplaats.

Wie langs de Lange Dreef rijdt zal al nieuwsgierig worden naar de resultaten van de bouw. Voor de bewoners van de eerste 108 eengezinswoningen, die op dit moment gebouwd worden, is die nieuwsgierigheid nog vele malen groter.

Donderdag konden zij voor het eerst een idee krijgen van hoe hun woning eruit zal komen te zien. Op het Valck Lucassenhof stelde Heuvelrug Wonen tien woningen open voor de toekomstige bewoners om alle maten te kunnen meten en te zien hoe de indeling van de huizen daadwerkelijk zou worden.

Voorlopig zullen er nog volop bouwactiviteiten zijn rond de Lange Dreef. In totaal worden er 250 duurzame huur- en koopwoningen gebouwd in de nieuwe duurzame Driebergse wijk.

Bron: DeKaap.nl, door Wesley Bekker<< Naar nieuwsoverzicht
Driebergen Groene Tuinen kijkdagDriebergen Groene Tuinen kijkdagDriebergen Groene Tuinen kijkdagDriebergen Groene Tuinen kijkdag