De Groene Tuinen doet mee aan de Dag van de Bouw

Inmiddels vordert de bouw van de 108 Hofwoningen in de Groene Tuinen gestaag. De eerste opleveringen staan gepland voor eind juni. De reacties van de toekomstige bewoners zijn lovend. Iedereen is zeer enthousiast over de woningen, de opzet van de wijk en het duurzame karakter van beide. 

Om nog meer mensen kennis te laten maken met dit mooie project organiseren wij samen met Janssen de Jong Bouw, de Lange Dreef CV en Heuvelrug Wonen de openstelling van het project tijdens de Dag van de Bouw op 24 mei aanstaande tussen 10.00 en 16.00 uur.
 
Toekomstige bewoners en alle andere geïnteresseerden kunnen die dag rondleidingen krijgen over de bouw, waarbij onze aannemer een toelichting geeft op het Lean bouwen en te zien is hoe de (bijna laatste) dakkappen gedraaid worden door onderaannemer Emergo. Tevens is er een informatiemarkt met informatie over projectspecifieke zaken als de PV panelen, sedum daken, trappen en kozijnen, maar ook over de lokale scholen en sportverenigingen. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kids. Zij kunnen onder begeleiding van een metselaar zelf een muurtje metselen, een huisnummerbordje maken of meewerken aan een grote mozaïek. Wij verwachten deze dag vele geïnteresseerden te mogen begroeten. Ook ben je als collega natuurlijk van harte welkom wanneer je die dag (met de kids) eens een kijkje wilt komen nemen in Driebergen. Misschien tot dan!

Bron: www.degroenetuinen.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Groene TuinenDag van de Bouw