Start bouw nieuwbouwplan ‘Creemerhof’ te Sevenum

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt en realiseert in totaal 11 koopwoningen en 3 bouwkavels. Er is voor ieder wat wils, zoals comfortabele ééngezinswoningen, royale patiobungalows, karakteristieke vrijstaande woning en ruime bouwkavels.

Het nieuwbouwplan ‘Creemerhof’ is gelegen tussen Maasbreeseweg 47 en 49 te Sevenum.  

De royale patiobungalows hebben standaard o.a. 2 slaapkamers, een berging en een bijkeuken. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere plattegronden, o.a. met een 3e slaapkamer of garage. De comfortabele eengezinswoningen hebben standaard een uitbreiding aan de achterzijde van de woning. Alle woningen hebben uitzicht op groen.

Op dinsdag 10 juni jongstleden is Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. uit Venlo gestart met de bouw van de eerste woningen, bestaande uit 6 comfortabele eengezinswoningen, 1 karakteristieke vrijstaande woning en 1 royale patiobungalow. De 6 comfortabele eengezinswoningen worden gebouwd conform het woningconcept ‘Toplan’ van Janssen de Jong Bouw Zuid B.V.. Eén voordeel van de ‘Toplanwoning’ is dat de comfortabele eengezinswoningen naar verwachting eind dit jaar zullen worden opgeleverd!

Inmiddels zijn 6 van de 11 woningen verkocht en is er een bouwkavel verkocht. Daarnaast zijn er nog een aantal woningen geopteerd. Kortom, er is veel belangstelling voor nieuwbouw in ‘Creemerhof’.

Officiële handeling start bouw
Op dinsdag 10 juni jongstleden wordt  de start van de bouw van bovengenoemde woningen gevierd. De verantwoordelijke wethouder van Gemeente Horst aan de Maas, Bob Vostermans zal dan, in bijzijn van de kopers en genodigden op een feestelijke wijze het startsein geven; hij zal met een graafmachine de eerste graafwerkzaamheden verrichten van de fundering van de woningen!

Zaterdag 14 juni aanstaande infomorgen bouwplaats
Op zaterdag 14 juni aanstaande is er van 11:00u tot 12:00u een infomorgen op de bouwplaats. Tijdens deze infomorgen kunt u zich vrijblijvend laten informeren over de nog in verkoopzijnde woningen en kunt u een kijkje nemen in het plangebied.

Starterslening
Voor starters is er de starterslening. De starterslening is een aantrekkelijke lening van maximaal € 30.000 welke via de gemeente wordt verstrekt.  Op merendeel van de comfortabele eengezinswoningen is deze lening van toepassing. Kom naar de infomorgen voor meer info hierover. 

Verkoop, ontwikkeling en bouw
De verkoop van de woningen geschiedt door makelaarskantoor Intermakelaars te Horst (contactpersoon Marjan Eggermont), tel.  077 398 90 90 en Startpunt Wonen te Horst (contactpersoon Ralph Beunen), tel. 077 260 00 00. Rabobank Horst Venray voorziet de (kandidaat kopers) in vrijblijvend advies met betrekking tot de mogelijkheden voor de benodigde financiering van de woning of bouwkavel.

Het project is ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.. De woningen worden gebouwd door Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. te Venlo.

Voor meer info betrekking tot dit sfeervolle nieuwbouwplan zie ook:
www.creemerhof.nl

 << Naar nieuwsoverzicht
Creemerhof1Creemerhof2