Janssen de Jong Bouw Zuid breidt uit naar Brabant

Bouwbedrijf Janssen de Jong Bouw Zuid opent een nieuwe vestiging in Eindhoven. De vestiging in Hedel wordt verplaatst naar Den Bosch.

De nieuwe vestiging wordt geopend op Sciencepark, direct aan de A50 in Eindhoven. De vestiging in Venlo blijft bestaan waardoor er voor opdrachtgevers en relaties uit Limburg feitelijk niets verandert, laat het bedrijf weten. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Jansen de Jong Groep.

Directeur van Janssen de Jong Bouw Zuid, Louis Camps, licht toe: “De keuze voor uitbreiding in Eindhoven en Den Bosch is ontstaan door de marktontwikkelingen in de bouw waarbij we in de nabije toekomst verdere groei voorzien in met name Brabant. Met de nieuwe vestigingen zijn we centraler gelegen en kunnen we opdrachtgevers van Zeeland tot Limburg, vanuit de nieuwe vestigingen en de bestaande in Venlo, nog beter bedienen.

De uitbreiding van vestigingen biedt Janssen de Jong Bouw Zuid tevens de mogelijkheid om verder te groeien. In 2013 nam Janssen de Jong Bouw Zuid al activiteiten van andere collega-bouwbedrijven over. De vestiging in Den Bosch wordt met name van groot belang voor de beheer- en onderhoudstak van Janssen de Jong Bouw Zuid, handelend onder de naam OnderhoudPlus. Janssen de Jong Bouw Zuid verzorgt voor vele opdrachtgevers het onderhoud aan gebouwen in de meest brede zin van het woord. Deze onderhoudstak wordt vanuit de vestiging in Den Bosch verder uitgebreid.

Met de nieuwe vestiging in Eindhoven is Janssen de Jong Bouw Zuid in de nabije toekomst ook goed vertegenwoordigd in Brabant. Het bedrijf zal daarnaast haar basis in Limburg niet alleen behouden maar tevens verder versterken. “We zijn en blijven een Limburgse partij en voor onze opdrachtgevers verandert er weinig tot niets,” aldus Camps.

Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. is een bouwbedrijf dat met een jaarlijkse omzet tussen de 25-30 miljoen euro tot de toonaangevende bouwbedrijven van Nederland behoort. Het bedrijf heeft een regionale focus en rekent heel Zuid-Nederland tot haar werkgebied. Janssen de Jong Bouw Zuid is een onderneming van het internationaal opererende Janssen de Jong Groep. Janssen de Jong Bouw Zuid is een betrouwbare ketenpartner in woningbouw, zorg-, onderwijs- en bedrijfshuisvesting. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en beheert particulier en commercieel vastgoed waarbij de opdrachtgever centraal staat en ontzorgd wordt. Janssen de Jong Bouw Zuid werkt volgens het lean principe en maakt gebruik van moderne technologieën zoals het Bouw Informatie Model (BIM). Tevens besteedt het bedrijf veel aandacht aan de ontwikkeling van innovatieve (woning)bouwconcepten waaronder Toplan, Studio321, DIDR en WarmteWinMuur. Voor het beheer en onderhoud.<< Naar nieuwsoverzicht
Janssen de Jong Bouw