Molenvliet, aanwinst voor Nederhorst

Aannemer Boer uit Nieuwerbrug maakt waar wat hij heeft toegezegd. De winkel van Modehuis Brinkers zal deze maand worden opgeleverd, waarna de interieurbouwer z'n gang kan gaan met de inrichting van de winkel.

De feestelijke opening van Modehuis Brinkers in Nederhorst den Berg is gepland in september, met dit keer een extra feestelijke modeshow waarin de modecollectie voor het nieuwe seizoen zal worden getoond. De nieuwe winkel is een mijlpaal voor de familie Brinkers in het 127-jarige bestaan van het modehuis.

Vervolgens zullen naar verwachting medio oktober de appartementen en de drie eengezinswoningen worden opgeleverd, alles volgens de afgelopen planning. Nu al kun je zien dat het gebouw zich heel mooi voegt in de bestaande bebouwing en een echte aanwinst is voro het centrum van Nederhorst den Berg door de toegepaste materialen en de verzorgde afwerking. Alles straat kwaliteit uit.

Als u interesse heeft om in het dorpscentrum te wonen, maar nog heeft gewacht met het nemen van de besissing: er zijn nog twee eengezinswoningen, twee driekamerappartementen en één tweekamerappartement te koop. Heeft u intresse, bel dan met makelaar Frank Vermeulen, telefoonnummer 0294-253461 of 06-10702089. Hij leidt u graag geheel vrijblijvend rond zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de nog beschikbare woningen en appartementen. Dit kan ook op zaterdag en 's avonds.

Bron: Weekblad Wijdemeren

 << Naar nieuwsoverzicht
Molenvliet