Huis & Erf en Janssen de Jong Projectontwikkeling sluiten een overeenkomst

Woningbouwvereniging Huis & Erf en Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling en realisatie van 43 sociale huurwoningen in het project Hulzebraak III te Schijndel.

Huis & Erf is een corporatie in de regio Schijndel, Sint-Michielsgestel en Vught met ruim 3.500 woningen. Een maatschappelijke ondernemer met een brede zorg voor wonen en de leefomgeving. Zij zet zich in voor goed wonen in vitale wijken en buurten. Hierbij schenken zij primair aandacht aan mensen die maatschappelijk kwetsbaar zijn en hulp nodig hebben. Voor hun klanten zochten zij kwalitatief hoogwaardige woningen. Samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben zij alle wensen doorgesproken en uitgewerkt. Dit heeft geresulteerd tot een mooi project bestaande uit 14 levensloop bestendige woningen en 29 eengezinswoningen.

Naar verwachting zullen de bouwwerkzaamheden starten in het 4de kwartaal van dit jaar. De woningen worden gerealiseerd door Janssen de Jong Bouw Zuid, een zusteronderneming van Janssen de Jong Projectontwikkeling. De woningen worden gebouwd volgens Toplan principe. De Toplan-woning, ontwikkeld door Janssen de Jong Bouw, kent een zeer korte bouwtijd. We streven ernaar dat nieuwe huurders hun woning kunnen betrekken in het voorjaar van 2015.

Op www.hulzebraak.nl is alle informatie te vinden over het project Hulzebraak III.Op de website van Huis & Erf (www.huisenerf.nl) kunt u lezen welke projecten zij nog meer onder handen hebben.

 << Naar nieuwsoverzicht
logo Huis en Erf