Start verkoop Park Uythofs Den Haag

Janssen de Jong Projectontwikkeling is gestart met de verkoop van 20 woningen aan de Uithofslaan in Den Haag. Het plan, Park Uythofs, maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Villapark Uithofslaan, meer informatie kunt u vinden op www.uithofslaan.nl.

Park Uythofs bestaat uit vier type woningen, 2 vrijstaande-, 4 twee-onder-éénkap-, 8 hoek- en 6 tussenwoningen. Het plan heeft een ruime opzet en kenmerkend zijn de korte ‘’rijtjes’’, de brede beuk van de woningen en het afwerkingsniveau is hoog. Zo hebben alle woningen standaard vloerverwarming en drie kamers op de verdiepingen. Ook wordt er een palet aan mogelijkheden geboden om de woning naar wens van de koper te realiseren.

De woningen worden aangeboden vanaf € 245.000,- tot € 460.000,- VON op basis van afgekochte erfpacht. Kopers hebben keuze om de erfpacht af te kopen, jaarlijks canon te betalen of zelfs de kavel geheel in eigendom af te nemen.

Eind mei 2014 is de verkoop gestart, dit heeft geresulteerd in veel belangstellenden. Inmiddels zijn de eerste koopovereenkomsten getekend. Gezien de grote belangstelling verwachten we eind dit jaar nog te starten met de bouw van park Uythofs.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.parkuythofs.nl

 << Naar nieuwsoverzicht
Den Haag Park Uythofs bouwbord