Bestemmingsplan Beatrixstraat te Sevenum onherroepelijk!

Het bestemmingsplan voor de bouw van circa 60 grondgebonden woningen nabij de Beatrixstraat in Sevenum is nu onherroepelijk.

Gemeente Horst aan de Maas is voortvarend gestart met de werkzaamheden ten behoeve van het bouwrijp maken. Naar verwachting kan omstreeks november a.s. gestart worden met de bouw van de eerste woningen in dit plan. Het betreft 18 woningen welke door Janssen de Jong Bouw Zuid middels het Toplan bouwsysteem gerealiseerd worden. Deze woningen zijn door Janssen de Jong Projectontwikkeling turn-key verkocht aan Wonen Limburg en zijn bestemd voor de verhuur.

De gemeente verkoopt in dit plan 13 bouwkavels. Ook hiervan zijn inmiddels al een aantal kavels aan particulieren verkocht. De resterende 29 kavels zijn bestemd voor projectmatige koopwoningen die (gefaseerd) door Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkeld en verkocht zullen worden.

Inmiddels is er een nieuwe projectnaam voor de verkoop van dit plan bedacht; ’t Korenveld. De straatnamen worden vernoemd naar de diverse granen die vroeger op deze plek werden verbouwd en het voormalige CHV gebouw op deze plek.

Op korte termijn zal er meer informatie bekend zijn over de eerste fase koopwoningen in dit plan. Vrijblijvend inschrijven is al mogelijk. Dit kan door een email te sturen met contactgegevens naar projectontwikkeling@jajo.com.<< Naar nieuwsoverzicht
Sevenum Beatrixstraat