Wethouder Leisink succesvol meegebouwd aan Schuytgraaf!

Afgelopen juli is in de Arnhemse wijk Schuytgraaf gestart met de bouw van de eerste woningen van het Aurorakwartier. Door toepassing van een prefab bouwsysteem vordert de bouw zeer snel en het hoogste punt is inmiddels al bereikt. Ter gelegenheid van het bereiken van deze feestelijke mijlpaal heeft de heer Leisink, wethouder van onder andere grondzaken en financiën van de gemeente Arnhem, afgelopen maandag voor eventjes meegebouwd aan het project. En dat natuurlijk wel op een bijzondere wijze, want de wethouder heeft namelijk zelf succesvol een steen gemetseld in één van de woningen! Wethouder Leisink kent de wijk heel goed, want hij is zelf woonachtig in Schuytgraaf. Hij gaf dan ook aan verheugd te zijn dat er sinds lange tijd weer gebouwd wordt in de wijk.

 

Ome Joop’s Tour

Bij Janssen de Jong Projectontwikkeling is het gebruikelijk dat ter gelegenheid van de officiële handeling door de wethouder een cheque wordt uitgereikt aan een goed doel. Ome Joop’s Tour ontving daarom uit handen van wethouder Leisink een donatie. Deze stichting organiseert jaarlijks een fietsvakantie voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar die op een andere wijze niet op vakantie gaan. Marcel Legerstee van Ome Joop’s Tour gaf aan erg blij te zijn met de cheque. De stichting kan elke bijdrage goed gebruiken voor het organiseren van deze bijzondere fietsvakantie.     

 

Projectinformatie

Het Aurorakwartier is een ontwikkeling van Janssen de Jong Projectontwikkeling en EFY Group B.V. in samenwerking met de gemeente Arnhem. Het project bestaat in totaal uit 34 hoek- en tussenwoningen in verschillende types. Deze woningen worden gebouwd in twee fasen. Op dit moment zijn in fase 1 nog enkele woningen beschikbaar vanaf €177.500,- vrij op naam. Deze woningen zullen naar verwachting voor het eind van 2014 opgeleverd worden. In de tweede fase zijn woningen al beschikbaar vanaf €176.000,- vrij op naam.

 

Meer informatie over het project Aurorakwartier kunt u vinden op www.aurorakwartier.nl. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem op 026 – 355 21 00 of via nieuwbouw@s-t.nl.<< Naar nieuwsoverzicht
Arnhem Schuytgraaf officiele handelingArnhem Schuytgraaf officiele handeling Ome JoopArnhem Schuytgraaf officiele handeling Ome Joop