Janssen de Jong bouwt in Schijndel duurzame sociale huurwoningen voor Huis & Erf

Wethouder Bart Claassen van de gemeente Schijndel, directeur-bestuurder Marcel Meulen van Huis & Erf en directeur Mark van Doorn van Janssen de Jong Projectontwikkeling gaven maandag 3 november jl. het sein voor de start van de bouw van 43 sociale huurwoningen voor Huis & Erf in de nieuwbouwwijk Hulzebraak III in Schijndel.

Huis & Erf en Janssen de Jong Projectontwikkeling overhandigde bij deze gelegenheid een cheque ter waarde van € 500,- voor het Cultureel Jongeren Centrum BIZZI. Het bedrag wordt besteed aan activiteiten voor jongeren uit de wijk.

De huurders kunnen naar verwachting in het voorjaar van 2015 hun nieuwe woning betrekken. De korte bouwtijd is te danken aan de bouwmethode Toplan van Janssen de Jong Bouw. In korte tijd realiseer je daarmee duurzame en energiezuinige woningen die voldoen aan de woon- en bouwwensen van de opdrachtgever of de koper.

 

Over Huis & Erf

Huis & Erf, de eigenaar van de woningen, is een corporatie in de regio Schijndel, Sint-Michielsgestel en Vught met ruim 3.500 woningen. De corporatie is een maatschappelijke ondernemer met een brede zorg voor wonen en de leefomgeving. Zij zet zich in voor goed wonen in wijken en buurten. Hierbij schenken zij primair aandacht aan mensen die maatschappelijk kwetsbaarzijn.

 << Naar nieuwsoverzicht
Schijndel Hulzebraak III fase 4 AISchijndel Hulzebraak III fase 4 1ste steenSchijndel Hulzebraak III fase 4 2desteenSchijndel Hulzebraak III fase 4 3desteenSchijndel Hulzebraak III fase 4 Cheque