Start verkoop bedrijfsunits Oosterveld in Hengelo

Janssen de Jong Projectontwikkeling is gestart met de verkoop van 13 bedrijfsunits op het bedrijventerrein Oosterveld in Hengelo.

Wegens de succesvolle verkoop van fase 1 is op 20 oktober 2014 gestart met de verkoop van fase 2. Fase 2 bestaat uit kleinschalige bedrijfsunits van 34m² tot 95 m², geschikt voor meerdere bedrijven zoals bijvoorbeeld aannemers, schoonmaakbedrijven, loodgieters, stukadoors, tegelzetters enzovoort. Dit allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

De bedrijfsunits zijn zeer flexibel in te delen en door het toevoegen van een verdiepingsvloer kan het vloeroppervlakte simpel en goedkoop worden verdubbeld. Het is tevens mogelijk de bedrijfsunits te koppelen, waarmee goed ingespeeld wordt op de exacte behoefte van de klant. Rondom de bedrijfsunits is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De planning is om begin volgend jaar te starten met de bouw en de bedrijfsunits in de loop van 2015 op te leveren.

Bedrijventerrein Oosterveld ligt vrijwel direct aan de afslag “Hengelo Noord” (afslag 31) van de A1, tussen de snelweg en de doorgangsroute Oldenzaalsestraat. De ligging van het bedrijventerrein biedt daarmee de garantie van een uitstekende bereikbaarheid.

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars 
T 053 – 485 22 44   
bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl                              

Euverman Temmink & Partners
T 074 – 250 32 22             
bog@etpmakelaars.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Hengelo Oosterveld