Eerste bewoners Aurorakwartier ontvangen de sleutel

Donderdag 27 november was het zover: de eerste kopers ontvingen de sleutel van hun zojuist opgeleverde nieuwe woning in het nieuwbouwproject Aurorakwartier in het Arnhemse Schuytgraaf. De woningen zijn in werkelijkheid nog mooier geworden dan op de tekening en de kopers kunnen haast niet wachten om hier te gaan wonen.

Maar voor het zover is, moet er eerst nog geklust worden. Uiteraard gezellig samen met de buren die ook net de sleutel hebben gekregen.

 

Afgelopen maanden werd er door Janssen de Jong Bouw Zuid hard gewerkt aan de bouw van de 19 woningen, het resultaat mag er zijn. De woningen voldoen aan de nieuwste eisen en de kopers zijn verzekerd van een comfortabel en energiezuinig (t)huis.

 

De 19 woningen werden in een korte tijd verkocht door makelaar Joost Bleijenberg van Strijbosch Thunnissen Makelaars. Er zijn nog twee woningen beschikbaar, en hiervoor is op dit moment de nodige interesse. “Vrijwel zeker zijn we dit jaar uitverkocht in fase 1!”aldus een enthousiaste Bleijenberg.

Er is veel belangstelling voor de laatste woningen,  mede vanwege de unieke sleutel-klaar actie, waarbij indien gewenst naast de badkamer en de keuken ook de wand- en vloerafwerking voor de koper geregeld wordt. In het voorjaar wordt er nog een tuin aangelegd.

 

Vanwege de grote animo besloten ontwikkelaars Janssen de Jong Projectontwikkeling en EFY Group eerder dit jaar om ook de tweede fase van 15 woningen op de markt te brengen. Ook hiervoor is al meer dan 50% verkocht en naar alle waarschijnlijkheid zal de start van de bouw van fase 2 dan ook niet lang meer op zich laten wachten.

Omdat gebouwd wordt met een Toplan bouwsysteem is de prognose dat in het tweede kwartaal van 2015 de eerste kopers van fase 2 hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe woning.

 

“Het is goed om te zien dat het project zo snel vorm heeft gekregen.”  aldus Joost Bleijenberg “We hebben er alle vertrouwen in dat we ook de laatste woningen in fase 2 vlot zullen verkopen.”

 

Meer informatie over het project is te vinden op www.aurorakwartier.nl.<< Naar nieuwsoverzicht
Arnhem-Aurorakwartier 1Arnhem-Aurorakwartier 2