Eerste bewoners Ons Belang Staphorst ontvangen de sleutel

Donderdag 27 november was het zover:De eerste kopers ontvingen de sleutel van hun zojuist opgeleverde nieuwe woning in het kleinschalig nieuwbouwproject Ons Belang aan de Gemeenteweg in Staphorst.

De woningen zijn in het echt nog mooier geworden dan op de tekening. "We kunnen haast niet wachten om hier te gaan wonen,"  aldus de kopers.

Maar voor het zover is, moet er eerst nog geklust worden. Uiteraard gezellig samen met de buren die ook net de sleutel hebben gekregen.

Afgelopen maanden werd er door Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen hard gewerkt aan de bouw van de 4 woningen. En het resultaat mag er zijn. De woningen voldoen aan de nieuwste eisen en de kopers zijn verzekerd van een comfortabel en energiezuinig (t)huis.

De 4 starterswoningen werden in korte tijd verkocht door makelaar Slot Poortman & Co.

Vanwege de grote animo besloot ontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling om nog meer starterswoningen op de markt te brengen: “We merken dat starters zich thuis voelen op deze historische locatie. We hebben daarom besloten om nog eens 8 extra starterswoningen aan te bieden.”

Er  is inmiddels nog een rij van vier schuurwoningen in de verkoop gebracht die precies hetzelfde zijn als de zojuist opgeleverde woningen. En voor wie iets met een hele andere uitstraling zoekt: ook de fabriekswoningen op de plek van de oude melkfabriek Ons Belang zijn inmiddels qua prijs bereikbaar voor starters.

Ook biedt de locatie Ons Belang enkele mooie kavels voor het zelf (laten) bouwen van ruime vrijstaande woningen (van 700 m3 tot bijna 2000 m3) of voor tweekappers.

 << Naar nieuwsoverzicht
Staphorst, overhandigen sleutel