29 januari 2015: start verkoop Westergouwe!

Op donderdagavond 29 januari 2015 wordt om 18.30 uur in het Huis van de Stad het startsein gegeven voor de verkoop van de eerste woningen van Westergouwe. De VOF Westergouwe en Janssen de Jong Projectontwikkeling presenteren u dan vol trots hun eerste woningaanbod. Concreet gaat het om respectievelijk 16 en 18 riante en betaalbare eengezinswoningen met uitzicht over de waterplas van Westergouwe. Meer informatie wordt later bekend, maar schrijf het alvast in uw agenda: 29 januari 2015.

In de eerste fase van Westergouwe komen ook huurwoningen die door Woonpartners Midden-Holland worden ontwikkeld. De concrete inschrijving voor de verhuur start op een later moment in 2015, maar Woonpartners zal op 29 januari wel aanwezig zijn om meer informatie te delen.

Westergouwe wordt een groene en waterrijke woonwijk in Gouda. Deze wijk krijgt een grote diversiteit aan woningen en appartementen in verschillende typen en prijsklassen, maar biedt ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen. Westergouwe ligt een paar minuten fietsen van het centrum van Gouda en is prima aan te rijden vanuit o.a. Den Haag en Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.

 << Naar nieuwsoverzicht
Gouda Westergouwe