Eerste bewoners koopwoningen Geerpark ontvangen sleutel

Op dinsdag 28 april overhandigde wethouder Mart van der Poel symbolisch de eerste sleutel aan familie De Wilt - Van de Wiel. Zij maken deel uit van de eerste vijftien bewoners van de eerste koopwoningen in Geerpark. De woningen liggen in de buurt Morgen II vlakbij de Waterslinger en het toekomstige park.

 

Landelijk & modern wonen met de stad om de hoek

Geerpark krijgt steeds meer vorm. Zaterdag 20 juni aanstaande is er in Geerpark op locatie -na het succes van vorig jaar- weer een woonmarkt. Geïnteresseerden kunnen zich die dag uitgebreid laten informeren over het kopen of huren van een woning of het bouwen van een huis op een eigen kavel. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Over Jansen de Jong

Janssen de Jong Groep is als bouwgroep actief in verschillende sectoren van de bouwnijverheid in Nederland, Oost-Europa, Afrika en het Caribische gebied. De Groep legt daarbij de nadruk op het bieden van totaaloplossingen. Een project als Geerpark is een unieke duurzame woonwijk. Janssen de Jong Groep doneerde een bijdrage om het verenigingsleven in Vlijmen te stimuleren. Deze werd door de wethouder een donatie overhandigd aan de scouting Maurice Flacard.

 

Geerpark

Omringd door groen en aan de rand van het dorp Vlijmen ontstaat Geerpark. De gemeente Heusden en wooncorporatie Woonveste werken samen aan een bijzonder mooi gelegen en duurzame woonwijk, met veel plek voor water en groen. Er komen maximaal 800 woningen en er is volop ruimte voor wandelen, spelen en ontspannen. In Geerpark is voor ieder wat wils en in diverse prijsklassen: van een rijwoning aan de Waterslinger tot zelfbouw op een eigen kavel. Hier kun je ruim wonen in de rust van het landelijke rivierlandschap en ook dichtbij het Bourgondische Den Bosch. Zonne-energie en hightech-oplossingen staan garant voor duurzame en betaalbare energie, ook op de lange termijn. Landelijk & modern wonen met de stad om de hoek. Meer informatie op over het project is terug te vinden op www.geerpark.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Geerpark Vlijmen