Start bouw tweede fase Kijkers in het groen

Janssen de Jong Projectontwikkeling startte 20 mei met de bouw van de tweede fase van 14 woningen van het type ‘Kijkers in het groen’ in het project de Groene tuinen in Driebergen. De prachtige sedumdaken en de vrije ligging aan de natuurzone kenmerken de ruime woningen (188-212 m2 woonoppervlak). 10 woningen, die eerder in het project werden gerealiseerd, zijn allen verkocht. Van de woningen in de tweede fase is nog slechts 1 woning beschikbaar. Daarom besloot ontwikkelaar Janssen de Jong ook de laatste fase van dit woningtype in verkoop te brengen.

 

In totaal komen er 250 duurzame woningen. Inmiddels zijn aan de Lange Dreef al meer dan 110 woningen gerealiseerd. De Groene tuinen is een samenwerkingsproject van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Heuvelrug Wonen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

Het ontwerp is van Han van Zwieten Architecten, Janssen de Jong Bouw uit Hengelo is verantwoordelijk voor de bouw. Meer informatie op de projectwebsite www.degroenetuinen.nl << Naar nieuwsoverzicht
Kijkers in het Groen - fotoKijkers in het Groen - AI