Woongeluk in Westergouwe

Deze zomer gaan weer 11 woningen in de verkoop in Westergouwe. Na de succesvolle verkoop van de eerste serie woningen in deze nieuwe wijk tekenden de gemeente Gouda en Janssen de Jong Projectontwikkeling onlangs voor nog meer woningen. Het gaat om 9 rijwoningen waarvan de hoeken een bijzondere uitbouw of garage krijgen, en om 2 twee-onder-een-kap-woningen met garage.

De timing viel samen met de rondleidingen voor kopers en aspirant kopers in Westergouwe. Onder een stralende hemel maakten zij kennis met de ruim opgezette en waterrijke wijk. Wethouder Tetteroo (wonen): “De mensen waren erg enthousiast, zowel over het gebied als de woningen. Voor de eerste woningen was de interesse meer dan het aanbod. Daarom zijn we blij dat de volgende serie woningen in zicht is”. Meer informatie over de verkoop is te vinden op www.goudsgeluk.nl.

Groene en waterrijke woonwijk
Westergouwe wordt een groene en waterrijke woonwijk in Gouda. Deze wijk krijgt een grote diversiteit aan woningen en appartementen in verschillende typen en prijsklassen en biedt ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen. Westergouwe wordt stapsgewijs ontwikkeld in buurtjes van beperkte omvang, waardoor kopers en huurders direct in een nette straat en een opgeruimde buurt wonen. De totale wijk moet over maximaal vijftien jaar klaar zijn.<< Naar nieuwsoverzicht
Woongeluk in Westergouwe