15 juni 2015 start verkoop Middenwillens!

Op maandagavond 15 juni wordt om 18.30 uur in het kantoor van ViavestA Makelaars & Adviseurs aan Klein Amerika 15 te Gouda het startsein gegeven voor de verkoop van nieuwbouwproject Middenwillens.

 

Middenwillens wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Gouda. Middenwillens is royaal opgezet met veel ruimte voor water en groen. Het wordt een exclusieve, zeg maar gerust, chique Goudse buurt. Met een uitstekende ligging aan de Goudse Hout en vlakbij de Reeuwijkse Plassen.

 

De ruime opzet van het plangebied wordt doorgezet op individueel niveau. Zo liggen de woningen fraai gesitueerd op ruime percelen eigen grond. Het merendeel van de woningen beschikt zelfs over een diepe achtertuin tot wel ruim 15 meter; uitzonderlijk voor Goudse begrippen. Bovendien grenst de tuin van een deel van de woningen aan het water.

 

In Middenwillens komen 44 ruime woningen: 6 hoekwoningen, 20 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 4 geheel vrijstaande villa’s. De architectuur van de woningen is geïnspireerd op die van de jaren 30 van de vorige eeuw. Karakteristiek voor deze rijke bouwwijze zijn de krachtige volumes, een subtiel spel van horizontale en verticale elementen, mooie gemetselde gevels met veel reliëf, ruim overstekende pannen daken, sfeervolle erkers en een verfijnde detaillering.

 

Kijk voor meer informatie op www.middenwillens.com.<< Naar nieuwsoverzicht
Gouda Middenwillens