PolanenPark verwelkomt itsme, ES Elektro en Hoogland-Mennens

itsme (Ehrbecker Groep) kiest bedrijventerrein PolanenPark in Haarlemmerliede voor haar nieuwe regiokantoor met magazijn. itsme biedt haar business tot business klanten in Nederland  leveringen en diensten via ES Elektro en Hoogland-Mennens. PolanenPark ligt in de Metropoolregio Amsterdam tussen Haarlem en Amsterdam, direct gelegen aan het Rotterpolderplein en op slechts 15 minuten van de Amsterdamse haven en 10 minuten van Schiphol.

 

itsme richt zich met een gevarieerd aanbod van elektrotechniek en werktuigbouw op industriële eindgebruikers, machinebouwers, paneelbouwers en technische installateurs. Janssen de Jong Projectontwikkeling bouwt op PolanenPark een nieuw regiokantoor met magazijn voor ES Elektro en Hoogland-Mennens. ES Elektro is de grootste zelfstandige elektrotechnische distributeur van Nederland en marktleider in de toelevering van elektrotechnische componenten aan industriële eindgebruikers. Hoogland-Mennens is op de Nederlandse markt een erkende toeleverancier van MRO (maintenance repair operating) producten. Deze bedrijven passen qua profilering uitstekend op PolanenPark, dat ruimte biedt aan bedrijven in de hogere milieucategorieën.

 

Janssen de Jong Projectontwikkeling en Remco Ruimtebouw, beiden onderdeel van de Janssen de Jong Groep, ontwikkelen en realiseren naar een ontwerp van Quant architectuur deze nieuwbouw voor Itsme. Eerder hebben zij voor Itsme de vestiging in Venlo gerealiseerd.

 

Bedrijventerrein voor industriële bedrijvigheid
PolanenPark is een ontwikkeling van regionale gebiedsontwikkelaar SADC. PolanenPark is de zichtlocatie bij het knooppunt Rottepolderplein (A9/A200). PolanenPark biedt dankzij de ligging aan de A9 bij Schiphol en de A5 bij Amsterdam een prima aansluiting op het landelijke snelwegennet. Daarnaast grenst PolanenPark direct aan de Ringvaart Haarlemmermeer, waar een eigen laad- en losruimte is. PolanenPark is een bijzondere locatie omdat het met een hoogwaardige uitstraling ruimte biedt aan bedrijven uit de hogere milieucategorieën, in het hart van de Metropoolregio. itsme wordt de nieuwe buurman van Air Products en PostNL die al langer gevestigd zijn op PolanenPark. Meer informatie op PolanenPark vind u via www.polanenpark.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Polanenpark