Start verkoop van bouwkavels Bossersveld Maasbracht

Aan de zuidrand van Maasbracht wordt het nieuwbouwplan "Bosserhofsveld" gerealiseerd. Een unieke kans om landelijk te wonen op een centraal gelegen plek in Limburg. Het plan Bosserhofsveld biedt ruimte aan 48 woningen. Janssen start met de verkoop van 13 bouwkavels met vrij uitzicht plus de vrije bouwkavel aan de Echterstraat. Zo ontwikkelen we de nieuwe wijk gefaseerd en beperken we de bouwoverlast voor bewoners zo veel mogelijk.

Van 8 juni tot en met 28 juni 2015 kunt u zich inschrijven voor de uit te geven bouwkavels. Via de website van de gemeente Maasgouw kunt u uw interesse voor drie specifieke kavelnummers bekend maken. Zijn er voor een kavel meerdere inschrijvers, dan wordt geloot wie als eerste een optierecht op de kavel krijgt. Deze loting vindt – indien nodig – plaats op maandag 6 juli om 17.00 uur in het gemeentehuis van Maasbracht. Alle inschrijvers ontvangen op dinsdag 7 juli bericht welke kavel zij toegewezen krijgen.

Met vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Maasgouw op telefoonnummer 0475 – 85 25 00 en vragen naar de projectleider, Chantal Konings.

 << Naar nieuwsoverzicht
Bosserhofsveld