Feestelijke opening kantoorpand Janssen de Jong

Op 18 juni werd de feestelijke opening gevierd van het kantoorpand op Science Park Eindhoven 5049 in Son en Breugel. Sinds januari van dit jaar zijn Janssen de Jong Bouw Zuid en Janssen de Jong Projectontwikkeling er samen gehuisvest. Om de samenwerking te bevorderen hebben de bedrijven besloten om vanuit één locatie samen te werken.

Hans Smits (CEO Janssen de Jong Groep), Mark van Doorn (directeur Projectontwikkeling) en Geert Martens (directeur Janssen de Jong Bouw Zuid) hielden een toespraak waarna Hans Smits een fles champagne sabreerde om het pand officieel te openen.

Een kleine groep mensen vanuit Stichting Severinus, een zorgorganisatie uit Veldhoven voor mensen met een beperking, hielp mee in de bediening om iedereen te voorzien van een lekker hapje en haalde de glazen op. De jongens hadden er veel plezier in en leverde een topprestatie.

De gasten werden rondgeleid door het gebouw en in de hal kon men een kijkje nemen bij de expositie van de verschillende bouwprojecten.<< Naar nieuwsoverzicht
Opening pand