Janssen de Jong realiseert bedrijfsverzamelgebouw

Janssen de Jong is gestart met de bouw van 17 multifunctionele bedrijfsunits op de Technopolis, Cyclotronweg in Delft! Na de uiterst succesvolle eerste fase waarbij 16 bedrijfsruimten binnen korte tijd verkocht waren, is er gestart met de herontwikkeling en verkoop van fase 2. Deze fase bestaat uit 17 bedrijfsruimten variërend van kleine bedrijfsruimten (71m2) tot grotere bedrijfsruimte (138m2). Enkele units zijn standaard uitgerust met een verdiepingsvloer. Uniek aan het project is de ruime parkeergelegenheid, iedere unit heeft 3 tot 6 parkeerplaatsen.

De verkoop van de bedrijfsruimten loopt naar wens, inmiddels zijn er vijf bedrijfsruimten verkocht en zijn diverse opties afgegeven. De betrokken makelaars van Dijksman & Kuiper en Van ’t HOF BHV geven aan dat veel geïnteresseerden en optanten graag zien dat er daadwerkelijk gebouwd wordt. Dit geeft ondernemers vertrouwen in tegenstelling tot de onzekerheid of er wel of niet gebouwd gaat worden. Verder verwachten we dat de verkoop van de nog onverkochte units snel kan gaan gezien de scherpe prijs.  Janssen de Jong verwacht begin volgend jaar de eerste bedrijfsunits aan de kopers op te leveren.

Op 25 augustus om 16.30uur heeft de officiële handeling plaatsgevonden door wethouder Förster van de gemeente Delft. Zowel kopers als geïnteresseerden waren hiervoor van harte uitgenodigd. Geïnteresseerden voor de units konden meer informatie krijgen en vragen stellen aan de verkopend makelaars.

Meer informatie is terug te vinden op de website: www.bedrijfsunitsdelft.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Delft Cyclotronweg