Stoer en industrieel wonen in Enschede

Een complex dat stoer is en industrieel, maar tegelijk van ongekende kwaliteit. Zaterdag 12 september aanstaande is het zover. Dan start de verkoop van 9 appartementen in het Brouwhuis. De start verkoop vindt plaats tussen 15.00 en 17.00 uur op de derde verdieping van het Brouwhuis aan de Brouwerijstraat 30 in Enschede. Kom vrijblijvend kijken en laat u verrassen door deze exclusieve appartementen, elk met een eigen identiteit.


In het Brouwhuis bevinden zich al 20 appartementen en daar komen nu nog eens 9 zeer ruime appartementen bij. De plattegronden van deze appartementen kenmerken zich door de zeer ruime opzet (van 126 m² tot maar liefst 200 m²), royale entrees, speelse elementen en riante slaapkamers. De appartementen hebben allemaal ruime inpandige bergingen en een aantal zelfs een bijkeuken. De koopsommen variëren van  € 239.000,- tot € 365.000,- vrij-op-naam.

Graag vertellen wij u op zaterdag 12 september meer over de appartementen! Er zal dan een appartement voor 1 dag ingericht worden, zodat u een goed beeld krijgt van de ligging en de royale leefruimten in de appartementen. Ook kunt u een appartement door een virtual reality bril bekijken. Met deze nieuwe technologie kunt u (virtueel) “door uw nieuwe appartement wandelen”.

 << Naar nieuwsoverzicht
Enschede Brouwhuis