Janssen de Jong Projectontwikkeling wint prijsvraag in Hilversum

Met het plan om 22 woningen te bouwen wint Janssen de Jong Projectontwikkeling de aanbesteding voor Anna’s Hoeve bouwveld 2.2 in Hilversum. Het betreft de ontwikkeling en bouw van 11 goedkope koopwoningen tot €210.000 euro en 11 vrije sector woningen die allen volgens het ToPlan bouwsysteem gebouwd worden. Met ToPlan worden de woningen in korte tijd gerealiseerd in een slim, flexibel en klantvriendelijk bouwproces.

De aanbesteding is onderdeel van de gebiedsuitbreiding Anna’s Hoeve. Dit is de voormalige locatie van de rioolwaterzuivering. Anna’s Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost en wordt de nieuwste wijk van de mediastad. Er zullen in totaal ongeveer 600 woningen komen in de wijk Anna’s Hoeve, die zowel bestaan uit appartementen als eengezinswoningen. De wijk krijgt een parkachtige uitstraling die de natuur moet betrekken bij de wijk.

Janssen de Jong Projectontwikkeling maakt onderdeel uit van de Janssen de Jong Groep. De groep van bouwspecialisten creëert vernieuwende oplossingen voor een groeiende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. De groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven.

Janssen de Jong Projectontwikkeling richt zich als zelfstandige, risicodragende ontwikkelaar op projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord: woningen, kantoren en winkels, maar ook bedrijfsverzamelgebouwen, scholen en (herontwikkelde) wijken. Het werkterrein beslaat heel Nederland. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft een hoofdkantoor in Son en Breugel en regiokantoren in Bodegraven, Hengelo en Venlo.

De verkoop van de woningen is voorzien in het begin van 2016.<< Naar nieuwsoverzicht
Hilversum Anna's Hoeve