Janssen de Jong breidt haar cluster Projectontwikkeling en Bouw uit!

Het Cluster Projectontwikkeling en Bouw is verstrekt! Per 1 september 2015 is Leonie Eggen in dienst en per 1 oktober 2015 is ook Marco Wubben werkzaam voor het cluster Projectontwikkeling en Bouw.

Marco Wubben

Met ingang van 1 oktober 2015 is Marco Wubben benoemd tot manager Initiatief en Concept. Vanuit deze rol gaat hij een bijdrage leveren aan de groei ambities van de organisatie, nieuwe samenwerkingen organiseren en nieuwe concepten initiëren op basis van de behoeften uit de markt. Zo ontstaat er door de veranderende woonwensen en de verstedelijking als gevolg van de demografische ontwikkelingen een grotere behoefte aan kleine binnenstedelijke woningen. Een slim hoogbouw concept zal één van die nieuwe concepten zijn. De keuze voor Marco is dan ook complementair. Hij is onder andere betrokken geweest bij de introductie van een innovatief modulair hoogbouw concept en heeft een rol gespeeld in verschillende studenten-/jongerenhuisvesting opgaven in zowel (modulaire) nieuwbouw als transformatie.

Leonie Eggen

Om nog meer in te spelen op de veranderende vraag, de maatschappelijke trends en nieuwe ontwikkelingen is ook Leonie Eggen per 1 september jl. het cluster komen versterken. Leonie zal zich met name richten op business development en innovaties. Leonie heeft een achtergrond als ontwerper en heeft als doel haar creativiteit en conceptuele benadering te combineren met haar ervaringen in de bouwwereld. Het denken vanuit verschillende invalshoeken zet zij in om te werken aan vernieuwende ideeën en oplossingen die aansluiten op de (toekomstige) klantwens en veranderende maatschappij.

Nieuwe concepten

Marco en Leonie zijn onderdeel van het cluster Projectontwikkeling en Bouw van Janssen de Jong en hebben onder andere als doel vanuit de synergie van de verschillende Janssen de Jong bedrijven nieuwe concepten te ontwikkelen. Met de overname van Van Dijk Bouw en Innovatie hebben wij onze eigen prefab modulaire productie capaciteit in huis om nieuwe innovatieve en duurzame concepten te ontwikkelen én te realiseren.

Naast de nieuwe concepten zullen de bestaande concepten zoals ToPlan, Renovatieconcept, Warmte-win-muur, Nul-op-de-Meter, Transformatieplus en Onderhoudplus verder uitgerold gaan worden in de markt. En met de gezamenlijke expertise van Koninklijke Woudenberg, Projectontwikkeling en Bouw kunnen we ouder en relatief nieuw cultureel erfgoed een nieuwe bestemming geven.

Wij zijn blij met hun komst en wensen Leonie en Marco veel succes bij Janssen de Jong. Marco is bereikbaar via m.wubben@jajo.com of telefonisch via 06-20077955 en Leonie via l.eggen@jajo.com of telefonisch via 06-15033649<< Naar nieuwsoverzicht