Kerkhofweg Venlo-Zuid

In samenwerking met architect Croonenburo5 gaan Janssen de Jong Projectontwikkeling en Bouw Zuid in het voorjaar starten met de bouw van 38 sociale huurwoningen en 10 koopwoningen.

Op de plek van het voormalig Enfa-terrein aan de Kerkhofweg in Venlo-Zuid laat Woonwenz 48 nieuwe woningen bouwen. In het nieuwbouwplan is rekening gehouden met de omgeving zoals het bijzondere, nabij gelegen wooncomplex Renaissance. Enkele elementen uit dit gebouw, zoals de banden in het metselwerk, zijn meegenomen in het ontwerp voor dit nieuwbouwplan. Bij de ingang van het Renaissance-complex start een looppad tot aan een parkje in de nieuwe wijk. Dit zorgt voor een open en sfeervol karakter waar bewoners van alle leeftijden aan hun trekken zullen komen.

Zowel de huur- als de 10 koopwoningen worden gebouwd met het flexibele ToPlan systeem: kopers kunnen hun woning zo volop aanpassen naar eigen smaak. Bovendien wordt er gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen en behoren energiezuinig eco-pakketten en op maat gesneden onderhoudscontracten tot de mogelijkheden.<< Naar nieuwsoverzicht
Venlo-Zuid 10 woningen