Start bouw bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Oosterveld in Hengelo

Bedrijventerrein Oosterveld is het visitekaartje van de gemeente Hengelo met als belangrijkste kenmerken de hoge kwaliteit van bebouwing en ruimte voor groen en water. Het bedrijventerrein ligt vrijwel direct aan de afslag “Hengelo Noord” (afslag 31) van de A1, tussen de snelweg en de doorgangsroute Oldenzaalsestraat. De ligging van het bedrijventerrein biedt daarmee de garantie van een goede bereikbaarheid. Op deze absolute toplocatie kunnen bedrijven zich uitstekend presenteren en profileren.

 

De mogelijkheden van deze toplocatie zijn ook ondernemers in het midden- en kleinbedrijf niet ontgaan. Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. start daarom met de bouw van nog eens 13 bedrijfsunits op bedrijventerrein Oosterveld. Op vrijdag 30 oktober vindt de officiële handeling start bouw plaats. Om 16.00 uur zal wethouder Ten Heuw de handeling verrichten ter plaatse van de nieuwbouw. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Oosterveldsingel 19 in Hengelo.

 

Direct naast de negen bestaande units van fase 1 worden nu nog eens 13 units gerealiseerd variërend in grootte van 41m2 tot 95 m2. Met name voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bieden de units qua omvang en indeling uitstekende mogelijkheden. Bij alle units bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een gehele of gedeeltelijke verdiepingsvloer. Tevens is het mogelijk om meerdere bedrijfsunits te koppelen. Op het moment zijn nog meerdere units beschikbaar. Zowel het kopen als het huren van een unit behoort tot de mogelijkheden. Door de kleinschaligheid en daarmee gepaard gaande relatief lage huurprijzen zijn de units tevens voor beleggers zeer interessante objecten.<< Naar nieuwsoverzicht
Hengelo Oosterveld fase 1Hengelo Oosterveld fase 1