Bouw 2e fase Gouds Geluk kan beginnen

De realisatie van 11 woningen in het bouwproject Gouds Geluk van Janssen de Jong Projectontwikkeling gaat in het voorjaar van 2016 van start. Deze tweede fase, die achter de Burgemeester van Dijkesingel is gesitueerd, was na ruim één maand al volledig uitverkocht.

De bouw van deze rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen wordt verzorgd door Janssen de Jong Bouw West. Zij zijn inmiddels ook gestart met de bouw van de eerste fase van Gouds Geluk, die uit 18 koopwoningen bestaat. Gouds Geluk bevindt zich in het eerste deelgebied ‘Tuinen 3’ in de nieuwe wijk Westergouwe.

Westergouwe
Westergouwe wordt een groene en waterrijke woonwijk in Gouda. Deze wijk krijgt een grote diversiteit aan woningen en appartementen in verschillende typen en prijsklassen en biedt ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen.

Westergouwe wordt stapsgewijs ontwikkeld in buurtjes van beperkte omvang, waardoor kopers en huurders direct in een nette straat en een opgeruimde buurt wonen. De totale wijk moet over maximaal vijftien jaar klaar zijn. Westergouwe wordt uiteindelijk een wijk met ongeveer 4.000 woningen, een eigen natuur- en recreatiegebied van 45 ha en alle voorzieningen die je in een woonwijk verwacht. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.

 

 << Naar nieuwsoverzicht
Gouda Westergouwe fase 2