Start bouw Middenwillens in zicht

Na een zeer succesvolle verkoopperiode gaat de realisatie van het woningbouwproject Middenwillens van Janssen de Jong Projectontwikkeling van start.  In het eerste kwartaal van 2016 zal de eerste paal van de eerste 44 woningen worden geslagen. Ook zal de verkoop van de tweede fase in het voorjaar beginnen.

 

Inmiddels is de gemeente gestart met het bouwrijp maken van de bouwlocatie, waarna de daadwerkelijk bouw van de woningen wordt verzorgd door Janssen de Jong Bouw West. Deze eerste fase bestaat uit 6 hoekwoningen, 20 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 4 geheel vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn voorzien van zeer royale achtertuinen, de aantrekkelijke jaren ’30 architectuurstijl  en een verfijnde hoogwaardige uitstraling.

 

De tweede fase van Middenwillens zal volledig bestaan uit koopwoningen in de vrije sector. Ditmaal is er ruimte voor circa 55 woningen, die Janssen de Jong ontwerpt en realiseert. Het plan omvat hoekwoningen (met garage), rijwoningen, seniorenwoningen en twee-onder-een-kap-woningen. Een deel van de woningen hebben een unieke ligging aan het water. Middenwillens wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Gouda met veel ruimte voor water en groen. Het wordt een exclusieve, zeg maar gerust, chique Goudse buurt. Met een uitstekende ligging aan de Goudse Hout en vlakbij de Reeuwijkse Plassen.

 

Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden op de projectwebsite www.middenwillens.com<< Naar nieuwsoverzicht
Gouda Middenwillens - fase 2