Feestelijke handeling bouw Prins Maurits fase II

In het project Prins Maurits in Leersum is door Janssen de Jong Projectontwikkeling, gestart met de bouw van de tweede fase van 6 woningen van het type ‘Felicia´ en van het type ‘Anna’.  De gekozen architectuur verwijst naar het Leersum van rond 1900. Materiaalgebruik en afwerking zorgen hierbij voor een gevarieerde en hoogwaardige uitstraling. De woningen sluiten uitstekend aan op de bestaande bebouwing in de directe omgeving en weerspiegelen het wooncomfort van Leersum.

 

Tijdens de feestelijke handeling  op donderdag 7 januari jl. is er door de kopers  een binnenmuur gestapeld. Daarna was er tijd voor een hapje en een drankje, waarbij de kopers de mogelijkheid hadden om elkaar als buren te leren kennen.

 

In totaal komen er ca. 20 woningen in het project Prins Maurits. Inmiddels zijn aan de Mauritslaan al meer dan 13 woningen gerealiseerd. Prins Maurits is een samenwerkingsproject tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling, Heuvelrug Wonen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

Janssen de Jong Bouw uit Hengelo is verantwoordelijk voor de bouw. Meer informatie over de woningen is te vinden op de projectwebsite www.mauritslaanleersum.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Leersum feestelijke handeling Leersum feestelijke handelingVogelvlucht Leersum