Janssen de Jong Projectontwikkeling behaalt het certificaat ISO 14001

Met trots vermelden wij dat Janssen de Jong Projectontwikkeling het ISO 14001 certificaat heeft behaald. Janssen de Jong Projectontwikkeling beschikte al over het ISO 9001 certificaat en daar is nu de ISO 14001 bijgekomen.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar die zich richt op het totale ontwikkelingstraject in de breedste zin van het woord.  Met de ISO 14001 heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling aangetoond te voldoen aan alle eisen voor een milieumanagementsysteem. De ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm voor milieuzorgsystemen.  Met behulp van een milieumanagementsysteem kunnen de milieueffecten (milieurisico's) van de bedrijfsvoering en de projecten beheerst en verminderd worden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit al heel lang verankerd in de bedrijfsvoering van Janssen de Jong Groep. De ISO certificering zorgt ervoor dat er organisatiebreed wordt nagedacht over verbeteringen voor een gezondere en veiligere werkomgeving en kan men er op vertrouwen dat Janssen de Jong Projectontwikkeling het milieu de aandacht geeft die het verdient.<< Naar nieuwsoverzicht
ISO 14001 Janssen de Jong Projectontwikkeling