Verkopen 2015 Janssen de Jong Projectontwikkeling boven verwachting!

Het aantal verkopen bij Janssen de Jong Projectontwikkeling is in 2015 sterk gestegen! In vergelijking met 2014 is er er nagenoeg sprake van een verdubbeling. De aantallen overstijgen de aantallen van voor de economische crisis . In 2015 verkocht Janssen de Jong Projectontwikkeling 549 woningen en 19 bedrijfsunits. De markt is in beweging en dat biedt perspectief voor de toekomst.

 

De cluster Projectontwikkeling & Bouw van Janssen de Jong ziet volop kansen, er wordt gewerkt aan nieuwe concepten om nog mooiere en betere producten voor onze klanten te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn de (nul op de meter) Toplan woningen, woningen met veel keuzevrijheid voor de klant met een korte bouwperiode, WarmteWinWoningen, waarbij de gevels van de woningen op een duurzame, innovatieve en flexibele manier in een warmtebron veranderen, Studio 321 woningen, een bouwconcept waarmee een eengezinswoning van binnen omgezet wordt tot 3 ruim opgezette studio’s, het renovatieconcept waarbij in 1 dag een bestaande woning wordt voorzien van een nieuwe jas zodat bewoners profiteren van een energiezuinige woning en een nieuw hoogbouwconcept. Ook bewonersparticipatie (co-creatie) is onderdeel van de projecten welke Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkeld.

 

Door te ondernemen en te innoveren maakt Janssen de Jong Projectontwikkeling zich sterk door voor de klant toegevoegde waarde te creëren. Voorop staan daarbij zaken als duurzaamheid, betaalbaarheid, keuzevrijheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Janssen de Jong Projectontwikkeling is een dochteronderneming van Janssen de Jong Groep. Janssen de Jong Groep is als bouwgroep actief in verschillende sectoren van de bouwnijverheid in Nederland, Oost-Europa, Afrika en het Caribisch gebied. De Groep legt daarbij de nadruk op beheersing van de bouwketen en toepassing van modulaire bouwsystemen. Het gaat in alle gevallen om hoogwaardige activiteiten met een bovengemiddeld rendement.<< Naar nieuwsoverzicht
Verkopen 2015 Janssen de Jong