Verkoop 2de fase plan De Oorsprong Geffen gestart

Op steenworp afstand van de dorpskern worden 15 vrijstaande- en twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De Woningen maken onderdeel uit van fase 2 van de Oorsprong, een ruim opgezette en groene wijk op het voormalig terrein van kledingfabrikant Carbone B.V.

Het plan ligt aan de Kloosterstraat, nabij de winkels aan de Dorpstraat en multifunctioneel centrum. Op deze centraal gelegen locatie komen in totaal 47 woningen, waarvan de eerste 8 rijwoningen reeds bewoond zijn.

Door de sloop van de oude kledingfabriek is er een mooie locatie ontstaan waar we karaktervolle woningen willen realiseren met oog voor veel detail. In deze fase worden 5 statige vrijstaande woningen gerealiseerd op grote kavels. Ook komen er 2 royale vrijstaande woningen met een jaren 30 uitstraling en 8 ruime tweekappers. Voor iedereen wat wils. Alle woningen hebben standaard een garage en eigen oprit, zijn zeer energiezuinig en comfortabel. Een groot voordeel is dat de woningen nog geheel naar eigen wens in te delen zijn en eventueel uit te breiden met tal van opties.

Meer informatie over deze woningen kunt u terugvinden op oorsprong-geffen.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Geffen De Oorsprong