OfficiŽle handeling fase 1 en 2 Land van Winkel

Janssen de Jong Projectontwikkeling viert op 15 april 2016 samen met haar kopers en betrokkenen de start van de bouw van de eerste en tweede fase (eerste 35 projectmatige woningen) van het project Land van Winkel.

 

De bouw van “De Baronie”, de naam van de eerste deelfase, is reeds in februari gestart en de bouw van de 22 woningen gelegen in de tweede deelfase “De Dorpse Buurt” zal medio april 2016 aanvangen. Om dit heugelijke feit te vieren zal er op 15 april 2016, vanaf 15:00 uur op de bouwplaats van het project Land van Winkel een feestelijke bijeenkomst worden georganiseerd. Wethouder David Moolenburgh van de gemeente De Ronde Venen en directeur Mark van Doorn van Janssen de Jong Projectontwikkeling zullen de kopers toespreken. Na de feestelijke handeling is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de nieuwe bewoners van de wijk.

 

Locatie: Bouwplaats nabij Quarles van Uffordstraat te Abcoude.

 

Alle kopers uit de eerste en tweede fase hebben in Land van Winkel hun droomwoning gevonden, in totaal hebben aan de 35 woningen zes gerenommeerde architectenbureaus (LEVS,FARO,Hilberink Bosch, Bedaux de Brouwer,Visser en Bouwman en AbbinkxCo) gewerkt en dit levert een hoogwaardig en gevarieerd straatbeeld op.

   

In Land van Winkel worden in verschillende fasen circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd. Belangstellenden worden op de hoogte gehouden wanneer zij hun contactgegevens achterlaten op www.landvanwinkel.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Abcoude - JJPO - 1Abcoude - JJPO - 2Abcoude - JJPO - 3