Start verkoop 10 koopwoningen plan Kerkhofweg te Venlo-Zuid!

De verkoop van de 10 koopwoningen van plan Kerkhofweg te Venlo-Zuid is gestart!

In samenwerking met Woonwenz is hier een sfeervol nieuwbouwplan ontwikkeld van in totaal 48 woningen. Het betreft een gevarieerd plan, geschikt voor alle doelgroepen van jong tot oud.

De 10 koopwoningen worden door Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkeld en verkocht. Woonwenz realiseert hier 21 levensloopbestendige woningen en 17 eengezinswoningen, allen bestemd voor huur. Alle woningen worden door Janssen de Jong Bouw Zuid gerealiseerd. 

De locatie betreft het voormalige Enfaterrein in Venlo in de nabijheid van het woongebouw Renaissance aan de Kerkhofweg, hier was vroeger de enveloppenfabriek Enfa gevestigd.

Het plan ligt op steenworpafstand van het centrum van Venlo en in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en het ziekenhuis.

Met de invulling van dit braakliggende perceel vindt de afronding plaats van de herstructurering van het plangebied Kerkhofweg in Venlo-Zuid.

Er zijn 4 hoekwoningen en 6 tussenwoningen. Alle woningen beschikken over een vrije achterom en een tuin op het zuiden of westen gericht. Er zijn diverse optiemogelijkheden zoals een uitbouw van de woonkamer, een erker of extra kamer op de zolder mogelijk. De kaveloppervlakten variëren vanaf ca. 100 m2 tot 180 m2 en de verkoopprijzen zijn vanaf € 155.000 v.o.n..

De verkoop geschiedt via makelaarskantoor VeTeBe te Venlo (tel. 077-3262600). Voor meer info: www.plankerkhofweg.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Venlo KerkhofwegVenlo Kerkhofweg