Succes Heidepark resulteert in snelle verkoop

De gemeente Hilversum en Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben op 16 november 2015 een overeenkomst ondertekend die de ontwikkeling van 22 koopwoningen in de uitbreidingswijk Anna’s Hoeve in Hilversum mogelijk maakt.

Met de verkoop van het door Bulkens architecten uitgewerkte plan is de Gemeente Hilversum verzekerd van prachtige woningen die evenwicht bieden tussen de groene omgeving en de bruisende mediastad. De kwalitatief hoogwaardige uitwerking van het plan heeft geresulteerd in een massale opkomst bij de startverkoop jl. maart dit jaar. Dit heeft geresulteerd in een buitensporige hoeveelheid inschrijvingen voor de woningen in het plan. Janssen de Jong heeft inmiddels alle woningen met succes verkocht.

Op deze unieke locatie in het hart van de Hilversumse Heide komen 22 woningen. De realisatie van de woningen door Janssen de Jong Bouw Hengelo start naar verwachting in het derde kwartaal van 2016.

Voor meer informatie over de woningen die gebouwd gaan worden kunt u terecht op de website www.heideparkwonen.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Hilversum Anna's Hoeve start verkoopHilversum Anna's Hoeve start verkoop