Bouw laatste fase van ‘Mooi Bellinck’ van start

Hengelo - De laatste fase van het nieuwbouwplan ‘Mooi Bellinck’ gaat van start. Op het voormalige Gammaterrein aan de Sloetsweg in Hengelo realiseerde Janssen de Jong eerder al 20 rijwoningen en de eerste twee-onder-één-kap-woningen van het plan. Nu worden door Janssen de Jong de laatste zes tweekappers gerealiseerd.

De palen zijn begin mei geboord en naar verwachting worden de woningen eind 2016 opgeleverd. Als deze laatste fase is afgerond, moeten alleen de vrije bouwkavels aan de Sloetsweg nog gebouwd worden. Hier wachten vier kavels op een enthousiaste koper die hier zelf een woning, eventueel gecombineerd met een klein bedrijf aan huis, op wil (laten) bouwen.

Bijna alle opgeleverde woningen zijn inmiddels bewoond en de bouwweg heeft plaatsgemaakt voor een mooie straat, die de naam Everlo heeft gekregen. Het is een gezellige buurt geworden met overwegend jonge en enthousiaste bewoners. De bewoners profiteren van de voordelen van nieuwbouw, waaronder lage energielasten, de komende jaren weinig onderhoud en de woningafwerking, de keuken en badkamer zijn helemaal naar eigen smaak te realiseren.

Open huis

Van het plan ‘Mooi Bellinck’ zijn nog een enkele tweekappers te koop. Heeft u interesse? Kijk dan eens op www.mooibellinck.nl of neem contact op met Prisma Makelaars of Blik Makelaars. Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom op het open huis op 11 juni van 11.00 tot 13.00 uur.

 

 << Naar nieuwsoverzicht
Hengelo Mooi Bellinck