Dag van de Bouw bij Westergouwe een succes

Zaterdag 4 juni was Westergouwe druk bezocht tijdens de Dag van de Bouw en de start verkoop van 2 nieuwe projecten. Tijdens een huifkartocht, langs de bouwplaatsen van o.a. de huurwoningen van Woonpartners, het nieuwe Kindcentrum-Westergouwe, de Westergouwebrug en de kademuur op Eiland 1, kregen de bezoekers een goed beeld van de nieuwe woonwijk van Gouda.

's-middags waren belangstellenden in groten getale afgekomen op de 52 woningen in diverse woningtypes die in verkoop gingen. De Dag van de Bouw werd afgesloten middels de eerste buurtborrel van Westergouwe. Tijdens een gezellige en zonovergoten zaterdag vermaakten jong en oud zich zichtbaar prima, werden er tal van verkoopgesprekken gevoerd en maakten -toekomstige- bewoners kennis met elkaar. Sinds begin mei dit jaar wonen de eerste gezinnen in Westergouwe en na de zomer van 2016 kunnen kinderen naar school in de nieuwe wijk. 

De dag van de bouw is een initiatief van Bouwend Nederland om bouwplaatsen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek, de deuren open te zetten om eens een kijkje te nemen achter de bouwhekken van een project.<< Naar nieuwsoverzicht
Dag van de Bouw Westergouwe - 1Dag van de Bouw Westergouwe - 2Dag van de Bouw Westergouwe - 3