Hoogste punt bouw woningen fase 2 nieuwbouwplan ‘Dörper Tore’ bereikt en speelveld geopend!

De bouw van de woningen van het nieuwbouwplan ‘Dörper Tore’ fase 2 is in volle gang en inmiddels is het hoogste punt bereikt. De 10 woningen van de 1ste fase zijn inmiddels opgeleverd en de eerste woningen zijn bewoond. Het speelveld centraal gelegen in het plangebied is aangelegd en de speeltoestellen zijn geplaatst. Inmiddels zijn alle woningen van de 2de fase verkocht! Wegens deze succesvolle verkoop is besloten om te starten met de pre-sale van de 3de fase bestaande uit 8 woningen.

Op maandag 4 juli aanstaande wordt zowel het bereiken van het hoogste punt van de bouw als de opening van het speelveld gevierd. De wethouder van gemeente Peel en Maas, de heer Janssen, zal in bijzijn van de kopers, omwonenden en overige genodigden een symbolische handeling verrichten.

Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft op deze inbreidingslocatie binnen gemeente Peel en Maas een plan van in totaal 42 grondgebonden woningen ontwikkeld. Het plan biedt een gevarieerd woonaanbod voor diverse doelgroepen. Zo worden er in verschillende fasen twee-onder-een-kap-woningen, patiowoningen en gezinswoningen gerealiseerd. Centraal in het plan is inmiddels een openbaar speelveld gerealiseerd met een diversiteit aan speeltoestellen en een trapveld.

De woningen uit het plan zijn en worden door Janssen de Jong Bouw Zuid uit Son en Breugel gerealiseerd. In overleg met de afdeling kopersbegeleiding  zijn er diverse keuzemogelijkheden voor aanpassing of uitbreiding van de woning. Meer informatie over het project is te vinden op www.plandorpertore.nl<< Naar nieuwsoverzicht
Helden Dorper Tore - officiele handelingHelden Dorper Tore - officiele handelingHelden Dorper Tore - hoogste punt